Comenzile se primesc până la ora 12:00 a zilei în curs, iar livrarea se face în intervalul 12:00 - 14:30. Poți servi în restaurantul nostru între orele 12:00 - 15:30 și între orele 18:00 - 21:00 (pentru seara - te rugăm rezervă cu min. 24 h înainte - min. 4 persoane). Comenzile pe Tazz le poți face în intervalul orar: 12:00 - 15:00.

Gătim pentru prieteni

Gătim pentru prieteni
            Comunitatea vegană, în general, se distinge prin atribute care nu țin doar de alegerile legate de ce aleg să mănânce, sau ce evită, ci prin asumarea unei filozofii de viață în armonie cu ce credem noi că e important și sustenabil. Pentru noi, e important în egală măsură, atât să ne hrănim sănătos și echilibrat cât și să contribuim la reducerea sau chiar eliminarea cruzimii împotriva animalelor, a exploatării acestora și să protejăm resursele mediului în care, cu toții trăim.
         Ca inițiatori ai proiectului Green Aware și membri fondatori ai Asociației Alternativa Vegană, ne-am promis că vom găti pentru prieteni și.... ne ținem de cuvânt! Facem parte din aceeași mare familie, a "veganilor" iar, dincolo de mâncare, convingerile despre natură, frumusețe și autenticitate sunt, de fapt, cele care ne țin împreună. Totul e mai ușor și mai 'cu sens' așa....., iar când strecori, pe lângă ingredientele atent alese și puțin drag, recunoștință și satisfacția faptului că gătești pentru cineva, cu care împarți aceleași valori, totul se schimbă. Cel puțin pentru noi.
        

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!