Comenzile se primesc până la ora 12:00 a zilei în curs, iar livrarea se face în intervalul 12:00 - 14:30. Poți servi în restaurantul nostru între orele 12:00 - 15:30 și între orele 18:00 - 21:00 (pentru seara - te rugăm rezervă cu min. 24 h înainte - min. 4 persoane). Comenzile pe Tazz, Glovo și Bolt le poți face în intervalul orar: 12:00 - 15:00.

Teambuilding culinar

VEGAN si RAW VEGAN
Cod Produs: C118 -TB Ai nevoie de ajutor? 0727763820 / 0747433604
  • Descriere
Gătitul împreună face echipa mai bună!

Se spune că gătitul și mâncatul împreună unește oamenii!
 
La fel putem spune că gătitul împreună cu membrii echipei tale aduce multe beneficii asupra lor ca și colegi:
  •  îi îndeamnă la socializare
  •  interacțiune mai ușoară cu șefii și colegii lor
  •  se crează noi conexiuni
  • crește încrederea de sine, dar și gradul de încredere în ceilalți
  • stimulează interacțiunea și imaginația
Din cele mai vechi timpuri oamenii se întâlneau să dezvolte noi conexiuni și interacțiuni cu cei din jurul lor. Astfel noi considerăm că este benefic ca și membrii echipei tale să se cunoască mai bine dar în același timp să se vadă în contexte diferite, într-o locație înafara spațiului de lucru.

Pentru ca oamenii să iasă din monotonie, din vârtejul și agitația de la muncă, oamenii au nevoie să se întâlnească și înafara programului de lucru pentru a se bucura de prezența și de interacțiunea celor din jur.

Astfel de momente vor construi momente frumoase și amintiri colective, care îi va uni și îi vor ajuta să vadă lucrurile din alte perspective.

Green Aware împreună cu Team Box, vă crează un cadru de avea această experientă, de a găti împreună cu membrii echipei tale, atât în Timișoara cât și în alte locații/pensiuni/județe.

Dacă vrei o ofertă, sau poate ai întrebări ne poți contacta la numărul de telefon 0747.433.604 sau pe adresa de e-mail: asociatia.alternativavegana@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!