Comenzile se primesc până la ora 12:00 a zilei în curs, iar livrarea se face în intervalul 12:00 - 14:30. Poți servi în restaurantul nostru între orele 12:00 - 15:30 și între orele 18:00 - 21:00 (pentru seara - te rugăm rezervă cu min. 24 h înainte - min. 4 persoane). Comenzile pe Tazz le poți face în intervalul orar: 12:00 - 15:00.

Gustari si aperitive

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre
Cu poftă de o gustare sau în căutarea unor aperitive vegane? De astăzi, nu mai este dificil să te bucuri zilnic de alimente organice, curate, neprocesate, pentru tine și familia ta. Din cauza stilului nostru de viață alert, știm cu toții că ar trebui să mâncăm mai sănătos ...dar cine are timp să pregătească meniuri întregi, să găsească rețete pe care întreaga familie le va iubi și să scrie o listă de cumpărături cu ingrediente neprocesate, organice?

Green Aware are răspunsul pentru tine - am pregătit cele mai delicioase, fresh și accesibile gustări - paste tartinabile din caju, pesto de busuioc și nuci, guacamole bio sau humus de năut. Nu lipsește nici pâinea integrală!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!