Ingrediente: varză nappa(chinezească), morcovi, ridichi(roșie, albă, neagră), ceapă verde, făină de orez, ciuperci uscate(shiitake, boletus), alge (nori, wakame), sos soia, miso, măr/fruct de sezon, ceapă albă, usturoi, ghimbir.
Gramaj: 720 ml
Comanda se face până miercuri și se ridică sau se livrează la începutul săptămânii următoare.
Ce este kimchi?
Kimchi sau kimchee(în traducere, legume marinate) este un ferment de origine coreeană. Se caracterizează prin fermentarea rapidă la temperaturi mari (17-25°C) și maturarea la temperaturi joase (de exemplu în frigider).
Se poate consuma proaspăt sau matura până la un an sau chiar mai mult.
Există foarte multe variațiuni și rețete dar cea mai cunoscută este Baechu kimchi, în care ingredientul principal e varza Nappa sau varza chinezească.
Beneficii:
Prin fermentare nu numai că se mențin nutrienții legumelor folosite dar se creează și nutrienți noi, plus se adaugă elementele probiotice esențiale pentru buna funcționare a sistemului digestiv. Kimchi-ul este bogat în vitamina C, vitamine B, antioxidanți și minerale precum calciu, potasiu, fier și altele, în funcție de ingredientele folosite.
Exista studii recente care investighează proprietățile antioxidante, anti îmbătrânire, antimutagenice, anti carcinogene si antihipertensive ale acestui ferment.
Durata de livrare: Comanda se face până miercuri, iar livrarea/ridicarea se face la începutul săptămânii următoare
Ingrediente: varză nappa(chinezească), morcovi, ridichi(roșie, albă, neagră), ceapă verde, făină de orez, ciuperci uscate(shiitake, boletus), alge (nori, wakame), sos soia, miso, măr/fruct de sezon, ceapă albă, usturoi, ghimbir.
Gramaj: 720 ml
Comanda se face până miercuri și se ridică sau se livrează la începutul săptămânii următoare.
Ce este kimchi?
Kimchi sau kimchee(în traducere, legume marinate) este un ferment de origine coreeană. Se caracterizează prin fermentarea rapidă la temperaturi mari (17-25°C) și maturarea la temperaturi joase (de exemplu în frigider).
Se poate consuma proaspăt sau matura până la un an sau chiar mai mult.
Există foarte multe variațiuni și rețete dar cea mai cunoscută este Baechu kimchi, în care ingredientul principal e varza Nappa sau varza chinezească.
Beneficii:
Prin fermentare nu numai că se mențin nutrienții legumelor folosite dar se creează și nutrienți noi, plus se adaugă elementele probiotice esențiale pentru buna funcționare a sistemului digestiv. Kimchi-ul este bogat în vitamina C, vitamine B, antioxidanți și minerale precum calciu, potasiu, fier și altele, în funcție de ingredientele folosite.
Exista studii recente care investighează proprietățile antioxidante, anti îmbătrânire, antimutagenice, anti carcinogene si antihipertensive ale acestui ferment.