Comenzile se primesc până la ora 12:00 a zilei în curs, iar livrarea se face în intervalul 12:00 - 14:30. Poți servi în restaurantul nostru între orele 12:00 - 15:30 și între orele 18:00 - 21:00 (pentru seara - te rugăm rezervă cu min. 24 h înainte - min. 4 persoane). Comenzile pe Tazz, Glovo și Bolt le poți face în intervalul orar: 12:00 - 15:00.

MicroGreen

Afiseaza: 1-12 din 12 produse

 Filtre

Microplante, alimente viiO alimentație echilibrată și sănătoasă este cheia unei vieți lungi și a unei sănătăți puternice. Astfel, este important de consumat alimente sănătoase și de calitate, bogate în vitamine, minerale, proteine și fibre dietetice, componente esențiale pentru ca organismul uman sa funcționeze în condiții optime.

Toate tipurile de Microplante stimulează activitatea sistemului imunitar, ele accelerează digestia, asigură asimilareă nutrienților, ajută la distrugerea grăsimilor ineficiente din organism.
Sunt recomandați în alimentația copiilor, sunt benefici persoanelor aflate în convalescență, persoanelor care luptă cu kilogramele în plus, celor care fac eforturi mari, sportivilor și în general tuturor persoanelor care vor să-și mențină sănătatea.
Sunt foarte ușor de consumat și de inclus în dieta dvs.
Microplantele  trebuie consumați cruzi, deoarece valoarea lor nutrițională este mai mare în stare crudă, fiind preluată imediat de organism (un singur germen are mai multă substanță activă decât planta matură), au gust plăcut, caracteristic plantei mature, se pot consuma în sandvișuri, în salate, sucuri, creme etc.

Se pot consuma la orice masă, ca atare sau adăugați în salate sau alte preparate. Germenii au o mare concentrație de vitamine și enzime, au mare putere de detoxifiere, completează cerințele organismului de vitamine, enzime și minerale naturale, prin aportul de fibre, au efect diuretic, combat constipația, reduc colesterolul, ajută la prevenirea și tratarea diabetului, a obezității etc.

Mai mult, Microplantele stimulează activitatea sistemului imunitar, pentru că volumul fibrelor  din semințe crește odată cu germinația, ele accelerează digestia, asigură asimilareă nutrienților și ajută la distrugerea grăsimilor ineficiente din organism.

Amestecați și pasați într-un smoothie delicios. Dacă aveți un blender de mare viteză, veți putea să eliberați cu ușurință toate calitățile nutriționale ale acestor super-alimente într-un smoothie gustos, alături de alte fructe și legume;
Presărați-i în salate de tot felul, cu spanac și alte verdețuri;

Adăugați-i la sandwich-uri, hummus, guacamole și alte mâncăruri gătite în casă;
Presărați-i peste cartofii prăjiți sau în mâncărurile cu specific asiatic.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!