Comenzile se primesc până la ora 12:00 a zilei în curs, iar livrarea se face în intervalul 12:00 - 14:30. Poți servi în restaurantul nostru între orele 12:00 - 15:30 și între orele 18:00 - 21:00 (pentru seara - te rugăm rezervă cu min. 24 h înainte - min. 4 persoane). Comenzile pe Tazz le poți face în intervalul orar: 12:00 - 15:00.

Pizza Napoletana

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre
Cine nu iubește pizza? Este mâncarea potrivită pentru aproape orice moment al zilei, nu-i așa? Doar pentru că veganii nu mănâncă brânză, cu siguranță nu trebuie să renunțe la pizza! Aceste două variante de pizza vegană sunt dovada perfectă. Descoperă rețetele Green Aware Timișoara de pizza vegană, demne de a fi împărțite cu cei dragi! Pizza margherita si funghi porcini vor impresiona veganii, vegetarienii și consumatorii de carne deopotrivă! Vezi în paginile de mai jos ingredientele folosite și gramajele.

Nu uita - la noi te bucuri de făina BIO și o mulțime de preparate proprii (inclusiv laptele/crema și brânza de caju ori migdale). Totul pentru o pizza cât mai savuroasă și plăcută!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!